top of page

Hulpverlening

Ben je niet de vrouw of man die je zou willen zijn?

Heb je vage klachten die je hinderen?  Heb je specifieke klachten?

Geraak je uitgeput en wil je levendiger zijn?...

Een klankbord op het juiste moment kan een ommekeer betekenen.          

Soms wil je eens iets kleins weg wat je in de weg staat en zoek je een klankbord voor wat je bezig houdt. Soms is het iets groot wat je zorgen baart en weet je niet of je daarvoor gehoor kan vinden.

 

Misschien ben je een vrouw die haar eigen weg zoekt en daarbij liever wat ondersteuning ondervindt. Of je bent een man die op weg wil gezet worden en daarvoor graag één of meerdere psychologische consulten wil. Of een jongere die op zoek is naar zichzelf.

 

Je specifieke klachten kunnen van allerlei aard zijn:

Ontevredenheid, lusteloosheid, zoeken naar zingeving, depressieve stemmingen, slecht slapen, burnout, spanningsklachten, onvoldoende opkomen voor jezelf, onbevredigend communiceren, seksueel misbruik als kind, rouw, …

 

Je hoeft geen specifieke klachten op te geven als je in de eerste plaats een luisterend oor verlangt. Samen kunnen we uitzoeken wat je nodig hebt en onder welke vorm. Het kan gaan om een kortdurende begeleiding of een langer lopend proces. Ook dat zoeken we samen uit.

 

De gebruikte werkvormen zijn ook hier:

Gesprekstherapie, Herwaarderingscounseling, NLP- en EMDR-technieken, Creatieve therapie.

 

Ouders met problemen met kinderen raad ik hoe dan ook een Kindertolktraject aan.

En als je dit als ouder wil, doe ik één of meerdere sessies met het kind in kwestie.

 

 

Getuigenis:

Het geheel van gesprekken met Rein bracht op een heel natuurlijke wijze inzichten en een soort gedragsverandering: ik kreeg meer basisvertrouwen en ging mezelf beter verzorgen.

 

Ik ervaar dit als een nieuwe weg voor mezelf in mijn nieuwe persoonlijke relaties. Ik weet nu echt wat ik wil en ik ga niet voor minder 😊.

bottom of page